Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Bogstavkendskab

Det første skridt på vejen, når man skal lære at stave, er at lære alle bogstaverne at kende og blive fortrolige med dem. Her finder du et bredt sortiment af produkter, specielt udviklet til at gøre hele læringsforløbet både nemt og sjovt. Vi forslår for eksempel ABC Min første skrivebog eller vores populære bogstavkort.

Alfabetet læres som en leg

De første spæde skridt mod at beherske det danske sprog starter ved alfabetet. Her skal barnet lære hvordan de enkelte bogstaver ser ud og hvordan de lyder. Bogstavkendskab kan læres og leges ind på mange måder. I denne kategori har vi samlet en række produkter, der giver barnet mulighed for at lære alfabetet gennem leg og sjove aktiviteter. 

Bogstavkendskab der tilgodeser forskellige læringsstile

Børn lærer forskelligt og med forskellige sanser, nogle børn lærer bedst ved at modtage læring visuelt, andre gennem høresansen og igen andre ved at mærke, røre og bruge kroppen. Derfor er det også vigtigt, at undervisningen er varieret og appellerer til flere læringsstile, når barnet skal lære bogstaverne at kende. I denne kategori finder du produkter, der inddrager alle læringsstilene. Børn, der lærer bedst ved at bruge kroppen, kan for eksempel have glæde af at lære bogstaverne via et bogstavlæringstæppe, hvor børnene kan hoppe rundt på bogstaverne og stave forskellige ord. Vi har også andre forskellige spil, somm for eksempel bogstavludo og bogstavkort samt sjove opgavehæfter og mange andre spændende læringsredskaber. 

Hvis din institution har brug for råd og vejledning til indkøb af læringsprodukter, så står vores dygtige salgsteam selvfølgelig klar til at vejlede jer så i får de helt rigtige produkter, der matcher jeres behov. Tøv ikke med at kontakte os.