Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Bøger

Vi tilbyder bøger til børn og unge i rigtigt mange varianter. Her kan du finde opgave- og læringshæfter, billedebøger, atlas, fiktion og fakta m.m. Hvis man kan få et barn interesseret i bøger, har du givet ham eller hende en livslang gave. Men det er ikke altid nemt med alle omverdenens fine farver og distraktioner. Derfor har vi også samlet et stort udvalg af interaktive bøger, så alle kan være med. Med disse bøger kan børnene ikke bare læse, men også se og røre, hvad bøgerne handler om.

Væk barnets interesse for læsning

Interessen for at læse bøger grundlægges tidligt hos barnet. Med sjove og letlæselige bøger, der har farverige illustrationer kan du medvirke til at vække barnets interesse for at læsning. Bøgerne om Matilde Mus er perfekte for barnet, der for første gang selv skal prøve kræfter med læsningen. Når barnet skal lære at skrive, er en aktivitetsbog perfekt til dette formål. Her kan barnet skrive, tegne, løse opgaver og styrke motorikken i forhold til at kunne skrive.

Udover bøger, der er målrettet børnelæsning, har vi også bøger til højtlæsning for de mindste. Bøgerne er ikke kun underholdning for barnet, de er også skrevet så barnet får læring gennem højtlæsningen. 

Bøger om videnskab, naturhistorie, geografi og det engelske sprog

Vi har dog også bøger for de lidt større børn. Her er for eksempel bøger om dinosaurer, rummet, kroppen og mange andre spændende emner, som det videbegærlige barn kan gå på opdagelse i. Bøgerne indeholder opgaver, quizzer og flotte billeder og illustrationer, der fanger barnets interesse for læsning. For børn der er i gang med at lære engelsk, er bogen ”mine første 1000 engelske ord” et rigtig godt supplement til engelskundervisningen.