Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Basismaterialer til dansk

Undervisning kommer i mange former, og for rigtigt mange børn kan det være banebrydende, at blive tilbudt den klassiske undervisning i en sjov forklædning. Hos Abcleg har vi derfor udviklet og indhentet et bredt sortiment af produkter som gør læring til en leg - så kan det også være at der sniger sig en smule læring ind i frikvartererne.

Læring skal ikke være kedeligt

Der er aldrig nogen der er blevet bedre til at lære, hvis de keder bravt undervejs. Det gælder heller ikke børn, der skal lære dansk. Det må derimod gerne være udfordrende, spændende og sjovt at stifte bekendtskab med det danske sprog på skrift og i tale. Derfor har vi i denne kategori samlet læringsmaterialer, der kan inddrages i danskundervisningen for de mindste og være med til at skabe en afvekslende og varieret danskundervisning.

Børn lærer forskelligt, nogle børn er meget visuelt orienterede når de skal lære, andre auditive og nogle lærer bedst ved at bruge kroppen, mærke og føle. Netop derfor er det essentielt, at undervisningen tager højde for dette og alle barnets sanser inddrages i undervisningsforløbet.

Spil, leg og lær

En varieret undervisning kan for eksempel tilrettelægges ved at inddrage den interaktive væg i undervisningen. Væggen består af en masse lommer, hvor du kan sætte kort i med ord eller bogstaver, for hver lomme kan du indtale lydklip, som matcher kortet. Et perfekt læringsredskab der kombinerer det auditive og visuelle. Et alternativ er talebrikkerne, hvor du også kan indtale lyder og sætte billeder på, så de mindste kan styrke sprogstimuleringen ved at lege med brikkerne. Dette er blot et lille udpluk af de mange spændende materialer vi har på lager. Vi står selvfølgelig altid klar med råd og vejledning til hvordan produkterne kan inddrages i danskundervisningen.