Sansegynge sort – udendørs 96 cm.

På lager
Varenummer: 3271
DKK 699,00
  •   Bestil før kl. 14 i hverdagene, og modtag pakken dagen efter
  •   Fragt fra 29,- kr og gratis ved køb over 499,-
  •   Julegaver kan byttes indtil 31. januar

Vælg den originale sansegynge til udendørsbrug fra ABCLeg


Styrk balance evne og koordination med en original sansegynge. Balance evnen og koordination er så uhyre vigtig i forhold til børnenes senere evne til indlæring og koncentration. Sansegyngens runde form gør små børn rolige og trygge.En sansegynge vokser med barnet, du kan starte med at hænge gyngen 20 cm over gulvhøjde, så de mindste selv kan kravle ind og ud, og hæve gyngen, når de lidt større børn gerne vil gynge højt. Den originale sansegynge kan bære 200 kg eller fem børn.


Sansegyngen fungere som både sansemotorisk legeredskab, legetøj, vugge og møbel. Gyngen er perfekt til de mindste børn og bruges både i privat og offentligt på institutioner, børnehaver og legepladser. Den originale sansegynge i dansk design. Diameter 96 cm, belastning maks. 200 kg. Det er muligt at tilkøbe telt som påsættes sansegyngen eller dejlige bløde puder. 


Forskellen på udendørs- og indendørsmodellen er snorelængden. Hvis du ønsker at bruge gyngen indenfor, skal du købe et forlængerstykke, der nemt klikkes på udendørsmodellen og som passer til loftshøjden i de fleste hjem. Sikkerhedsgodkendt ifl. EN71-1, EN71-2, EN71-3 og EN71-8.