Sansegynge rød – indendørs

På vej til lager

Varenummer: 25-3281
DKK  799,00
  •   Julegaver byttes til 31. januar 2019
  •   Bestil før kl. 18, og modtag pakken dagen efter
  •   Gratis fragt ved køb over 699,-
  •   30 dages fuld returret

Vælg den originale sansegynge i rød fra ABCLeg


Styrk balance evne og koordination med en original sansegynge. Balance evnen og koordination er så uhyre vigtig i forhold til børnenes senere evne til indlæring og koncentration. Sansegyngens runde form gør små børn rolige og trygge. 


En sansegynge vokser med barnet, du kan starte med at hænge gyngen 20 cm over gulvhøjde, så de mindste selv kan kravle ind og ud, og hæve gyngen, når de lidt større børn gerne vil gynge højt. Den originale sansegynge kan bære 100 kg eller fem børn og måler 190 cm. i loftlængde.


Sansegyngen fungere som både sansemotorisk legeredskab, legetøj, vugge og møbel. Gyngen er perfekt til de mindste børn og bruges både i privat og offentligt på institutioner, børnehaver og legepladser. Den originale sansegynge i dansk design. Diameter 96 cm, belastning maks. 200 kg. Det er muligt at tilkøbe telt som påsættes sansegyngen eller dejlige bløde puder.

 

Forskellen på udendørs og indendørsmodellen er snorelængden. Vi har sat et 50 cm. forlængerstykke på indendørsmodellen, som du nemt kan tage af, hvis du vil bruge den udenfor. Gyngen kan nemlig også hænge ude hele året.

 

Bemærk en rustfri krog tilkøbes særskilt lige her. 

 

Sikkerhedsgodkendt ifl. EN71-1, EN71-2, EN71-3 og EN71-8.