Boardmaker

Boardmaker giver mulighed for at skabe lærerigt materiale med kommunikationstavler, tidsplaner, sociale handlingssekvenser og visuelle skemaer. Boardmaker® v. 6 indeholder mere end 4.500 billedsymboler (PCS™), som understøttes på mere end 44 sprog.
Sorter stigende

3 vare(r)

Sorter stigende

3 vare(r)

Hvad bruger man en boardmaker til?

Boardmaker er et formidabelt værktøj til, at strukturere sin hverdag i form af symbol billeder. Ring mange børn medd særlige behov har specielt behov for struktur og forudsigelighed, det hjælper Boardmaker med. Boardmakeren er også yderst brugbar i ganske almindelige familier. I de stressende hverdage, hvor alting går meget stærkt, kan det være et genialt værktøj til at strukturere dagen. Du kan sågar bruge den til at strukturere hele ugen. På den måde kan man nemt danne sig et overblik over, hvad det er der skal gøres i løbet af den uge.

Uagtet hvad du skal have visualiseret, så er en boardmaker lige sagen for dig.

Hvem bruger normalt sådan en boardmaker?

Som nævnt ovenfor, så er det oftest fagfolk, som på en eller anden måde har berøring med indlæring. Hvad enten vi snakker pædagoger eller lærere, så er disse personer den største gruppe som benytter dem. Rigtig mange forældre har også stor gavn af Boardmaker, og kan støtte op om symbol kommuniktionen der hjemme.