Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Boardmaker

Har du brug for et redskab, der kan skabe ro og overblik for børn med særlige behov og faglige udfordringer? Boardmaker er et computerprogram, der hjælper dig med at skræddersy lærerigt materiale i form af kommunikationstavler, tidsplaner, sociale handlingssekvenser og visuelle skemaer. Boardmaker® v. 6 indeholder mere end 4.500 billedsymboler (PCS™), som understøttes på mere end 44 sprog. Læs med her og bliv klogere på, hvilke udfordringer Boardmaker kan være med til at understøtte og afhjælpe.

Hvad er Boardmaker?

Boardmaker er et stykke indlæringssoftware, et formidabelt værktøj, som er henvendt til børn med særlige behov og faglige udfordringer. Boardmaker kan bruges til at strukturere hverdagen for børn, der har svært ved at overskue et forløb – såsom en matematiktime eller et frikvarter. Ved at bruge billeder kan du visualisere et hændelsesforløb eller en opgave som et skema, en tidsplan eller lignende. Mange børn med særlig behov, såsom autisme, har behov for struktur og forudsigelighed, og det er netop det, Boardmaker hjælper med at skabe.

Boardmaker kan desuden bruges af familier, der har brug for et overblik i en travl og stressende hverdag, hvor alting går stærk. Brug Boardmaker til at visualisere morgenrutinen fra barnet står ud af sengen, til det står klar med jakken på og skal i skole. Du kan sågar visualisere, hvordan en hel uge ser ud for familien. Mulighederne med Boardmaker er med andre ord mange. Fælles for mulighederne med programmet er, at barnet, der har brug for strukturen, nemt kan danne sig et overblik, og sammen kan I roligt arbejde jer frem mod målet. Uanset hvad du skal have visualiseret, så er en boardmaker lige sagen for dig.

Foruden Boardmaker så finder du også andre redskaber og materialer, som kan bruges, når I træner kommunikation og herunder sproglig udvikling. Du kan klikke her og tage et kig på udvalget af værktøjer, spil og materialer, som både kan bruges i hjemmet og i institution.

Brug boardmaker på din skole

Selvom Boardmaker nemt kan bruges af forældrene i hjemmet, så er det oftest fagfolk såsom pædagoger, talepædagoger og lærere, der benytter programmet i forbindelse med indlæring. I Boardmaker er det muligt at skræddersy et undervisningsforløb , hvilket kan være med til at styrke kommunikationen og i sidste ende indlæringen hos den, der er fagligt udfordret. Lærere eller pædagoger kan bruge Boardmaker til at lave piktogrammer, symboler og billeder til at visualisere et hændelsesforløb til elever eller børn, så de nemt kan danne sig et overblik over den opgave eller situation, de står over for. På den måde skaber man ro for barnet, der er udfordret, hvilket er med til at gøre dagen mindre stressfuld og mere positiv.

Køb Boardmaker online på Abcleg.dk

Vi her på Abcleg.dk har et stort fokus på børn med særlige behov, hvorfor du finder et væld af produkter og legesager i vores sortiment, som netop henvender sig til børn med eksempelvis ADHD, autisme eller angst. Boardmaker et af de mange værktøjer, som kan afhjælpe nogle af de problematikker, der kan opstå i ustrukturerede situationer eller forløb. Har du spørgsmål til, hvad Boardmaker kan bruges til, og måske hvordan det fungerer i praksis? Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os her på siden, så skal vi gerne svare på dine spørgsmål.