Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Tangles

Sæt en dæmper på rastløsheden med en tangle. Et tangle legetøj er rigtig godt og effektivt for børn og voksne med uro i kroppen, da det hjælper mod rastløshed og koncentrationsbesvær. Rigtig mange børn har i dag svært ved at sidde stille og koncentrere sig, og her kan en tangle være utrolig effektivt. En tangle består af 18 dele i forskellige farver, der kan bruges på et utal af måder. Delene kan skilles ad og samles igen, så man kan opnå sin egen helt personlige og unikke udgave.


Tangles er specielt populære hos børn med ADHD, når de skal koncentrere sig. Det kan nemlig være utrolig svært for børn med ADHD at holde fokus i længere tid ad gangen, og derfor er disse gode at tage frem, for netop at hjælpe dem med at finde fokus, når det forsvinder. Mange børn mister nemt koncentrationen i undervisningen og derfor er tangle til ADHD særligt effektivt at benytte i undervisningstimerne. Legetøjet er spændende at sidde og lege med, men alligevel ikke så spændende, at det tager fokus væk fra undervisningen. En tangle vil ikke forstyrre underviseren eller de øvrige elever, da den er fuldstændig lydløs uanset hvordan den bruges. Søger du andre produkter til dit barn med ADHD, kan du med fordel kigge nærmere på vores store udvalg af legetøj til børn med særlige behov.

Legetøj til børn med særlige behov

Hos ABC Leg sælger vi legetøj til børn med særlige behov. Vores tangles er som nævnt rettet mod børn med ADHD, men vi har naturligvis også andre udviklende produkter, der er gode for børn med særlige behov. Vi har eksempelvis legetøj og redskaber til børn med autisme. Autister har en anderledes og ofte forsinket udvikling og disse produkter skal være med til at hjælpe udviklingen, særligt gennem leg og sanseindtryk. Hvis dit barn ikke har nogen umiddelbar diagnose, kan du i stedet vælge at se nærmere på vores legetøj og produkter, der er inddelt efter aldersgruppe. For at gøre det så nemt og overskueligt for dig at finde rundt i vores brede produktsortiment, har vi her samlet vores udviklende legetøj, så de er inddelt efter alder. Vi har produkter, der er særligt henvendt til børn helt ned fra 0 år og op til 12 år.

Farverige tangles til alle børn

Vores farverige tangles har fokus på at hjælpe mod koncentrationsbesvær hos børn med ADHD, men kan naturligvis også benyttes af børn med andre diagnoser eller børn uden en diagnose. En tangle hjælper koncentrationen og indlæringen godt på vej, og da det ikke udelukkende er børn med ADHD, der kan have behov for en hjælpende hånd, kan en tangle naturligvis også være ideel for andre børn med koncentrationsbesvær. Derudover kan legetøjet også bruges af dig som voksen, der ønsker noget, der kan hjælpe med at holde på koncentrationen. Her er en tangle særligt ideel, hvis du skal lære noget udenad, holde en tale eller idéudvikle. Tanglen er kognitiv- og sansestimulerende og har derfor en beroligende effekt, der hjælper dig med at holde fokus.