Rutinebrik - Institution/Dagpleje

På lager
Varenummer: 61-0001
DKK 695,00
  •   Bestil inden kl 14 og få pakken dagen efter
  •   Fragt fra 29,- kr 
  •   Gratis fragt ved køb over 499 kr

Rutinebrikken er tænkt som et værktøj, der kan tydeliggøre, hvordan vi som forældre gerne vil have dagen til at forløbe, og samtidig hjælpe de små til en ensartet og forudsigelig hverdag.


Vi har udviklet disse smagfulde og sjove brikker, der kan monteres, hvor de er sig gældende rundt omkring i huset.
Sæt dem på en reol eller hæng dem op med “lærerens tyggegummi” eller lignende. Man kunne fx. også bruge dem fysisk ved at række barnet brikken.


Størrelse på brikker 11 cm i diameter.


Sættet indeholder 30 brikker:


Tage jakke af / Hænge jakke op / Tage sko af / Vaske hænder / Spise morgenmad / Børste tænder / På potte / På toilet / Spide middagsmad / Skifte ble / Middagslur i seng / Middagslur i barnevogn / Legeplads / Gå tur / Ud at cykle / Lave mad / Mellemmåltid / Kreativ tid / Samling / Rydde op / Handle ind / Legetid inde /


I denne udgave findes der også brikker udelukkende med beklædningsgenstande, som institutionen kan hænge dem op i garderoben, og dermed vise de små, hvilket tøj de skal finde frem og tage på på den givne dag (alt efter årstid og vejr)


Regntøj / Flyverdragt / Hue og vanter / Støvler / Hjemmesko / Thermotøj /


.. og så indeholder sættet også den populære PYT-brik.


Placér jeresbrikker, i det/de rum, det passer bedst og i den rækkefølge, der passer til jeres rutine. Vi anbefaler at bruge ‘lærerens tyggegummi’ – også kaldet ‘elefantsnot’ – til at sætte brikkerne op