Helle Fisker -Rumlig læsning

På vej til lager
Varenummer: 3957
DKK 1.623,75
  •   Bestil før kl. 18 i hverdagene, og modtag pakken dagen efter
  •   Gratis fragt ved køb over 499,-
  •   30 dages fuld returret

”Rum’lig læsning” gør op med fordommen om læsning som en boglig stillesiddende disciplin, hvor alle elever sidder ved et bord og vender siderne i en bog. ”Rumlig læsning” er et utraditionelt og banebrydende undervisningsmateriale, der henvender sig til børn i indskolingen.


levendegør ordene for alle børn  • tager højde for, at børn lærer forskelligt

  • giver mulighed for at hvert barns informationsbehandlingsmåde (holistisk – analytisk) og perceptuelle styrkesider (auditiv – visuel – taktil – kinæstetisk) kan identificeres og tilgodeses

  • tilbyder en nuanceret og differentieret måde at læse på

  • præsenterer børnene for otte forskellige bøger og for otte forskellige tilgange til at lære.


I hver af de otte bøger møder børnene et rumvæsen fra en planet, og de får information om deres foretrukne måde at lære på. Teorien om læringsstile anvendes som et pædagogisk værktøj uden, at det kræver en ekstra lærer, få elever eller et stort og specielt indrettet klasseværelse. Materialet er udarbejdet på baggrund af et ønske om at inspirere og videregive forskellige erfaringer med, hvordan man helt konkret kan arbejde med at fremme børns læring ved at arbejde målrettet med teorien om læringsstile.


Rum'lig læsning - et utraditionelt og banebrydende undervisningsmateriale til indskolingen. Her får barnet mulighed for at læse visuelt, auditivt, taktilt og kinæstetisk. Samtidig får barnet indsigt i egne optimale betingelser for læring.


Materialet indeholder en lærervejledning, 6 x 8 forsk. læsebøger, en CD-Rom, 5 tænkebox samt adgang til internetdel.