Skolestart

Er du og dit barn klar til skolestart?

Skolestart er et af de helt store øjeblikke i livet og for dit barn den første store og afgørende omvæltning. Forude venter mindst 9 års skolegang med skolekammerater der bliver venner, kærester og fjender for livet. Det er både fantastisk og vemodigt at aflevere sit barn i skole på første skoledag. Hvordan mon de klarer sig? Vil de falde til hurtigt og få venner? Kan de følge med i undervisningen? Dit barn skal nok hurtigt få nye venner i klassen, det behøver du ikke bekymre dig om. Men der er jo andet på spil også, nemlig det faglige. Dit barn skal jo lære noget og det skulle gerne være en god oplevelse. 9 år er meget lang tid for et barn der ikke kan lide at modtage undervisning.

Med pædagogisk legetøj kan I sammen få det sjovt med læring og dit barn kan udvikle selvtillid og selvværd.

Sorter stigende

1-90 of 425

Sorter stigende

1-90 of 425

Pædagogisk legetøj til skolestart

Pædagogisk legetøj er legetøj med læring som formål. Det er super fint med fri leg,men hvis du vil give dit barn de bedste muligheder for at lære er det ikke nok. Struktureret leg foregår i samarbejde med en voksen eller alene, men der er et formål med legen. Igennem den strukturerede leg får barnet nye færdigheder og får især en glæde ved at lære. Denne glæde ved at mestre nye færdigheder og ved indlæring holder ved hele livet. Senere vil dit barn turde at give sig i kast med større projekter fordi han eller hun har fået successoplevelser med fra barndommen.

Ideen om pædagogisk legetøj er ikke ny. Forskeren og socialpædagogen Maria Montessori revolutionerede synet på leg allerede for over 100 år siden. Hun opdagede at hun ved at lade udviklingshæmmede børn lege struktureret med former, farver og sprog, kunne opnå resultater som ingen troede mulige. Hendes metoder og forskning er stadig grundlaget for meget moderne pædagogik. Siden har andre forskere påvist hvor skadeligt det er når børn ikke får nok stimulation fra voksne. Det er i barndommen vi grundlægger vores personlighed, og evner og traumer derfra kan hænge ved langt ind i voksenalderen.

I en stadigt mere kompliceret verden er det vigtigt at børnene tidligt får successoplevelser med læring. Formålet med pædagogisk leg og pædagogisk legetøj er netop at udvikle evnen til positiv og selvstændig læring. Det vil gavne dine børn hele livet og de vil takke dig for det.

Populært pædagogisk legetøj til skolestart

Der er så meget man skal lære i de første år i skolen: lære at stave, lære at lægge til, trække fra og gange, lære klokken, lære at synge og danse og spille fodbold. Vi har pædagogisk legetøj til alle formål. Prøv en af vores populære produkter:

Time Timer

Time Timer er en sjov måde at træne tidsforståelse og lære klokken. Uret viser hvor lang tid der er tilbage af en aktivitet, helt konkret ved et rødt område, der bliver mindre som tiden går. Time Timer er også velegnet til børn med ADHD og autisme-forstyrrelser.

Pirana Læringshæfter 

Pirana læringshæfter er vores serie af hæfter med opgaver indenfor blandt andet dansk og matematik for alle klasser. Prøv vores populære engelsk-hæfte for 4 klasse eller dansk-hæftet for 5 klasse. Hæfterne er velegnede både til privat brug og til brug i undervisningen i skolen eller institutionen. Findes for alle klassetrin, fra små til store.

Koosh Ball nuldrebold

Nuldrebolde bruges i USA og andre lande med god virkning til børn, der har svært ved at sidde stille og koncentrere sig. Koosh nuldrebolden er lavet af mere end 5000 elastikker og stimulerer finterspidserne. Dette skaber ro i hjernen. Koosh nuldrebold kan du bruge til at afstresse, læse og stave bedre og mere koncentreret, især når der skal laves lektier. Nuldrebolden er særlig god til børn med ADHD.

Hot Dot Pennen

Hot Dot pennen er et meget populært læringsredskab til de mindre børn. Pennen giver direkte feedback i form af lys og lyd til de medfølgende quiz-hæfter. Pennen kan bruges til flere hæfter og kan nemt indkodes med de rigtige svar. Perfekt til at teste viden på en sjov måde. Der kan købes flere forskellige hæfter med.

Centicubes

Centicubes 1cm bruges i næsten alle skoler og er suveræn til at lære om basale matematiske koncepter som rumforståelse og geometri. Børnene udvikler her evnen til at rotere og “bygge” i deres forestilling – den rumlige intelligens. Et fremragende lærings-værktøj! Denne type opgaver er typisk også noget der bruges i IQ test og er derfor en god træning der også.

ABC Skriveunderlag

Skolestart er læse- og skrivestart. Det bliver endnu sjovere og lettere med et skriveunderlag med alfabetet, hvor der er vejledning til håndskrift også. Skriveunderlaget er lavet i holdbart materiale og beskytter mod tryk og ridser på bordet.

Skolestart med selvtillid

Hos ABC Leg ønsker vi alle børn en fantastisk skolestart og masser af dejlige øjeblikke i skolen. Her på siden prøver vi at gøre vores til at det kan blive sjovere og lidt nemmere at komme godt fra start. Savner du et produkt, så skriv meget gerne til os og husk at tjekke resten af siden også. Vi har pædagogisk legetøj til næsten alle tænkelige situationer, aldersgrupper og formål.

Er du en del af en institution og har særlige ønsker til et produkt, måske et der ikke findes allerede, så kontakt os alligevel. Vi har kontakterne og midlerne til at gøre dine ideer til virkelighed.

Vi ses efter sommerferien til skolestart!