Sansegynger

Original sansegyngeBørn elsker at gynge, og særligt sansegynger giver en vuggende bevægelse, der virker afstressende og som samtidigt stimulerer børnenes grundmotorik og balancesans.

En sansegynge vokser med barnet, og er derfor en utrolig funktionel gynge, som kan indstilles alt efter behov. Den kan blandt andet justeres i højden, så dit barn kan bruge den hele barndommen. Desuden kan sansegyngen holde til lidt af hvert, da du både kan anvende den ude i haven og inde i stuen.

Den originale sansegynge er opfundet af Erik Hougaard i 2001 og er danskproduceret med god gammeldags håndkraft. Det betyder god kvalitet helt fra bunden og et legeredskab, der har sikkerheden og funktionaliteten i fokus.

Sorter stigende

18 vare(r)

Sorter stigende

18 vare(r)

DEN ORIGINALE SANSEGYNGE STYRKER BÅDE MOTORIK OG BALANCE

Hos ABC Leg forhandler vi de originale danske sansegynger til både private og institutioner. Familiegyngen kan bære optil 100 kg, mens den kraftigere institutionsgynge kan klare 500 kg. Til sansegyngerne kan du ydermere få kvalitets tilbehør såsom forlængersnore, hynder, kantpuder og telte.

En sansegynge ophænges i ét punkt, der giver gyngen en fantastisk karrusel-funktion. Det betyder, at den både kan snurre rundt og gynge frem og tilbage og til siden. Derfor fungerer en sansegynge som både et sansemotorisk legetøj og en afslappende vugge, der styrker motorik og balance. Dette er også grunden til at sansegynger er blandt de professionelles favoritter i offentlige institutioner og børnehaver.

Den originale sansegynge er, som den eneste i Danmark, sikkerhedsgodkendt af forbrugerlaboratoriet APS i henhold til krav EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3 og EN 71-8.

SANSEGYNGER, DER STIMULERER ALLE 3 PRIMÆRE SANSER

Sansegynger beroliger barnets sind og gavner både motorik og balance, hvorfor de er utrolig populære i mange hjem, på legepladser og i offentlige institutioner.

Sansegyngen kan snurre rundt og gynge frem og tilbage. Netop disse bevægelser er med til at stimulere balance, bevægesansen og ikke mindst indlæringen hos barnet.

Labyrintsansen, følesansen og kinæstesisansen, danner grundlaget for børns motoriske udvikling. Disse 3 primære sanser danner sammen med synet vores samlede balance og grundlaget for al bevægelse. Sansernes samarbejde sikrer, at vi blandt andet er i stand til at holde balancen, orienteringen, koordinationen og glidende bevægelser, der hænger sammen med vores bevægelse af kroppen og evnen til at tillære nye færdigheder.

Sansegyngerne er et pædagogisk udviklende legetøj, som stimulerer disse 3 primære sanser, der er så vigtige i forhold til vores balance og indlæring senere i livet. Med en sansegynge får børnene derfor de bedste forudsætninger for at udvikle en god grundmotorik, der er fundamentet for al indlæring og udvikling af færdigheder.