Sansegynger

Børn elsker at gynge, og særligt sansegynger giver en vuggende bevægelse, der virker afstressende og som samtidigt stimulerer børnenes grundmotorik og balancesans.

En sansegynge vokser med barnet, og er derfor en utrolig funktionel gynge, som kan indstilles alt efter behov. Den kan blandt andet justeres i højden, så dit barn kan bruge den hele barndommen. Desuden kan sansegyngen holde til lidt af hvert, da du både anvende den ude i haven og inde i stuen.

Børns bevægelsessans og balance styrkes gennem motorisk legetøj, og at gynge er en fantastisk leg, hvorfor sansegyngerne er ideelle for både store og små.   

DEN ORIGINALE SANSEGYNGE STYRKER BÅDE MOTORIK OG BALANCE

Hos ABC Leg forhandler vi de originale danske sansegynger til både private og institutioner. Familiegyngen kan bære optil 100 kg, mens den kraftigere institutionsgynge kan klare 500 kg. Til sansegyngerne kan du ydermere få kvalitets tilbehør såsom forlængersnore, hynder, kantpuder og telte.

En sansegynge ophænges i ét punkt, der giver gyngen en fantastisk karrusel-funktion. Det betyder, at den både kan snurre rundt og gynge frem og tilbage og til siden. Derfor fungerer en sansegynge som både et sansemotorisk legetøj og en afslappende vugge, der styrker motorik og balance. Dette er også grunden til at sansegynger er blandt de professionelles favoritter i offentlige institutioner og børnehaver.

Den originale sansegynge er, som den eneste i Danmark, sikkerhedsgodkendt af forbrugerlaboratoriet APS i henhold til krav EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3 og EN 71-8.

Sorter faldende

13 vare(r)

Sorter faldende

13 vare(r)