Motorisk legetøj

Børn elsker at bevæge sig, og her finder du et stort udvalg af motorisk legetøj, som ikke bare er sjovt, men som også styrker børnenes bevægelser. Gennem leg og bevægelse lærer barnet nemlig sig selv og verden at kende. Motorisk legetøj hjælper børnene til at forstå, hvad deres kroppe kan, hvilket har stor betydning for den naturlige fysiske, psykiske og sociale udvikling.

Barnets motoriske evner er dog ikke noget, som bare kommer af sig selv. Det kræver, at barnet har de rette forudsætninger for at opnå en god motorik. Og her har du som forælder mulighed for at hjælpe til. Hos ABC Leg finder du alt i pædagogisk udviklende legetøj til dine børn – også hvis de har udviklingsforstyrrelser såsom ADHD eller autisme.

Vi har samlet alt det bedste motoriske legetøj på markedet, som styrker barnets motorik og balance, som stimulerer barnets sansemotoriske udvikling og som forbedrer barnets koncentration. Her kan du blandt andet finde sansegynger, balancekugler, terapi bolde, bevægelsessensorer og floor surfere. Alt hvad dine børn skal bruge for, at blive stimuleret til underholdende leg og masser af bevægelse.

Sorter stigende

1-90 of 177

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

1-90 of 177

Side:
  1. 1
  2. 2

STYRK BØRNENES MOTORIK GENNEM LEG OG BEVÆGELSE  

Gennem leg og bevægelse styrkes børnenes grundmotorik og balance. De helt små babyer skal blandt andet vugges, trilles, ligges på maven og nusses, mens de lidt større børn skal hoppe, gynge, klatre og tumle. Det vigtigste er, at de har mulighed for at bruge deres krop, hvor de får lov til at fejle og gøre det hele om og om igen.

Det er nemlig gennem gentagelse efter gentagelse at børn rigtig lære. Først når en bevægelse er blevet øvet tilstrækkeligt mange gange, kan denne blive indøvet og dermed automatiseret. Når en bevægelse er blevet automatiseret, så skal barnet ikke længere bruge energi og unødige kræfter på at udføre bevægelsen, da den ligger på rygraden. Hermed er der givet plads til at barnet kan lære nye spændende ting og bevægelser.

Med motorisk legetøj sikres en løbende udvikling og lyst til bevægelse, som danner det sansemotoriske fundament for barnets videre udvikling. Jo bedre dit barn er til at bruge sin krop, desto mindre er risikoen også for alvorlige skader ved eksempelvis faldulykker.

I vores sortiment finder du ligeledes motorisk legetøj, som har en kinæstetisk tilgang til læring, hvor børnene foretrækker at bruge kroppen i processen. Eksempelvis er alfabettastaturet perfekt til leg og læring med de ældste børnehavebørn og børn i indskolingen.

Hvis du har spørgsmål til vores motoriske legetøj, eller hvis du ikke lige kan finde det legetøj, som du står og mangler, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.