Markeringsbrikker med 120 ord

Markeringsbrikker med 120 ord
Varenummer: 29-70473
På vej på lager
- leveringstid: 5-7 dage
DKK 9.373,75 
  •  Bestil før kl. 12, og modtag pakken dagen efter
  •  Gratis fragt til GLS pakkeshop ved køb over 499,-
  •  30 dages fuld returret

Slidstærke markeringsbrikker med de 120 mest anvendte ord i det danske sprog er en uvurderlig basis og en opfindelse til Aktiv Læring, som vi er stolte af. Brikkerne er uvurderlige for videre sprogforarbejdning. De har samme grundlæggende betydning i egenskab af byggeklodser for sproget, som basislegoklodser har i det fortsatte voksende og mere sammensatte lege og lære-univers.


De små byggeklodser, de 120 hyppigste ord, er påkrævede forbindere i det danske sprog. En absolut automatisering af ordene vil gøre det nemmere og hurtigere for både børn generelt og fx ‘voksne tosprogede’ at stave, skrive og læse.


Markeringsbrikkerne er udført i et design, der gør dem lige anvendelige, om de skal bruges og indgå i aktiviteter inde, ude, i skoven eller på et mere flisebelagt område. De er nemme at placere på forskellige underlag og kan uden fare for aktørerne placeres oppe, nede eller spændende ufremkommeligt. De er fremstillet med et farverigt funktionelt formål, hvor ord med to bogstaver har en anden farve end ord med tre eller fem bogstaver.