Bestil inden kl. 12:00 på hverdage og vi sender samme dag | Fri fragt ved 499,-

Special pædagogisk forlag

Special-pædagogisk forlag er et anerkendt, dansk forlag, som udgiver spændende undervisningsmateriale til folkeskolens indskoling og specialundervisning samt til tale-, høre- og læsepædagoger. Materialet bliver udviklet i samarbejdet med landets bedste fagfolk, videnscentre og naturligvis brugerne selv. Det betyder, at undervisningsmaterialet altid er i en høj kvalitet, hvilket giver alle børn muligheden for at få det bedste, der er på markedet. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde dette udvalg af bøger, hæfter og andre redskaber fra Special-pædagogisk forlag. Vi er overbeviste om, at dette helt sikkert kan være med til at give indskoling og specialundervisning et løft.

Materiale til folkeskolens indskoling

Med det rette undervisningsmateriale kan du træne alt lige fra ordlyde og sprogforståelse til talfærdigheder og geometri. Fra Special-pædagogisk forlag kan du købe diverse undervisningsmaterialer, som alle henvender sig til elever, der er i begyndelsen af deres skoletid eller på vej i skolealderen. Materialet er lavet som en blanding af øvelser og teori – dog altid med fokus på balancegangen mellem læring og leg. Ved at inddrage sjove øvelser og opgaver undervejs i bøgerne og hæfterne, sørger man for, at børnene forbliver engagerede, nysgerrige og underholdt. Dét, samtidig med at de træner og lærer om sprog og tal.

Foruden Special-pædagogisk forlag så finder du også et væld af andre mærker og produkter, som også er rettet mod skole og institution. Tag et kig på hele udvalget af redskaber, legetøj og undervisningsmateriale til skole og institution her.

Flere af undervisningsmaterialerne er lavet således, at børnene kan bruge Hot Dot pennen undervejs som et redskab i øvelserne. Pennen er populær blandt børn, fordi den gør indlæring og træning sjov. Når børnene vælger et svar på en opgave, ved at placere pennen ovenpå det, fortæller Hot Dot pennen, om de har valgt rigtigt med både lys og lyd. Med Hot Dot pennen får børnene mulighed for at øve sig på at tælle, rime, stave, finde vokaler i ord, regne osv. Derudover giver pennen børnene mulighed for at arbejde selvstændigt, fordi de hurtigt får bekræftet eller afkræftet, om de har svaret rigtigt. Du kan købe Hot Dot pennen her på Abcleg.dk.

Læring og leg hos abcleg.dk

Fælles for alle produkterne, du finder her på Abcleg.dk, er, at de sørger for at kombinere leg og læring på en måde, som både udvikler og underholder børnene. Det er uanset, om du er på udkig efter undervisningsmateriale til brug i børnehave og skole eller andre redskaber, som kan bruges hjemme. Vi har her på siden samlet et udvalg af både kendte og anerkendte brands, som producerer hjælpemidler til børn med særlige behov, pædagogisk legetøj og undervisningsmaterialer. Du kan klikke her og få dig et overblik over alle mærkerne.