SP Forlag - Læs Lydret og Forstå 4

På vej til lager
Varenummer: 2-310896
DKK 465,00
  •   Bestil før kl. 14 i hverdagene, og modtag pakken dagen efter
  •   Fragt fra 29,- kr og gratis ved køb over 499,-
  •   Julegaver kan byttes indtil 31. januar
  •   Gratis gaveinpakning  - skriv "julegaver" i kommentarfeltet under bestilling

Læs Lydret og Forstå – opgaver er en række lydrette tekster med selvkontrollerende opgaver til den første læsning. De lydrette tekster med ja/nej opgaver knytter sig til Læs Lydret seriens trin 1 og trin 2:


15 læseark til trin 0, de absolut første sammenhængende læsetekster en elev magter, når han har lært lydene og skal til at sætte dem sammen til ord og sætninger.
Trin 0 består af lydrette ord og 24 af de 120 almindelige ord. Der er kun enstavelsesord på 1-2 bogstaver og med 1 konsonant i forlyd og udlyd.


15 læseark til trin 1 med lydrette ord og 64 af de 120 almindelige eller hyppigste ord. På arkene er der kun enstavelsesord på 1-4 bogstaver og 1 konsonant i forlyd og udlyd.


15 læseark til trin 2 med lydrette ord og 85 af de 120 almindelige eller hyppigste ord. På arkene er der kun ord på 1-6 bogstaver, 1-2 stavelser, få ord med 2 konsonanter i forlyd og udlyd.


Opgaverne er konstrueret, så eleverne kan bruge spf-pennen til at finde den rigtige løsning: grønt lys for rigtigt svar og rødt lys for forkert svar. I kan selv vælge, om der skal være lyd på pennen eller ej. Der er fri kopiret, så eleverne kan bruge siderne som afkrydsningsopgaver.