Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fragt 39 kr. | Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot

Læringstæppe Bogstavludo

As low as 599,00 kr
På Lager – levering 1-2 hverdage.
SKU
99-1577
 • Fragt fra 39,- kr.

  Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter.

 • Vi bytter med et smil

  30 dages fuld returret.

 • 5 Stjerner på Trustpilot

  Vi sætter en ære i 100% tilfredse kunder og kvalitets produkter.

 • Sikker Nethandel

  Godkendt af E-mærket. Danmarks garanti for sikker e-handel.

Bogstavludo er en ny og anderledes måde, at arbejde med bogstavindlæring på. Spilleren er hele tiden en aktiv del af spillet og er nødt til at arbejde med bogstavernes lyde for at kunne give et svar på næste felts bogstav.

Samtidig er der en tydelig opdeling af konsonanter og vokaler, så spilleren får fornemmelsen af, at der ikke alle bogstaver har samme funktioner. Det er en fordel, at spillepladen og reglerne minder meget om ”Ludo”, da det giver spilleren ro til at spekulere over, hvilket ord han/hun skal sige næste gang.

Spillet lægger op til, at der arbejdes meget med ordenes forlyd og bogstavernes lyde, man kan også vælge at arbejde mere skriftligt og bruge bogstavet på feltet som udgangspunkt for en sætning.

Spillet kan bruges i undervisningen primært i indskolingen og i specialklasser, men det kan også med fordel anvendes hjemme for at styrke og videreudvikle bogstavindlæringen/ den fonologiske opmærksomhed.

Spillet tilgodeser især børn med en krops-kinæstetisk og interpersonel tilgang til læring. Ludo spillet er udviklet af Abcleg i samarbejde med lærer Anne Jensen.

Bogstav ludo fåes i to størrelser:

 • En bord model 85x85 cm med ludo brikker og vejledning
 • En gulvmodel 2 meter x 2 meter med terning og vejledning

Fra 5 år.

 

Anmeldelse i skolebladet

Af Bodil Høeg

Bogstav ludo er udformet som et ludospil på et plastic/gummitæppe med farvestrålende illustrationer.

På hvert felt er der et bogstav (de små bogstaver), og konsonanter og vokaler er selvfølgelig trykt med hver sin farve.

Spillet kan spilles som klassisk ludo, hvor det gælder om at komme først i mål, og hvor udfordringen er at vide noget om bogstaverne, man lander på. I starten af børnehaveklassen kunne det være at benævne bogstavet (bogstavnavn) samt bogstavlyd (evt. også håndfonem) og lidt senere kunne man koble forlydsaktiviteter på.
Der er selvfølgelig også andre måder at bruge tæppet på, og det er netop derfor jeg er ret begejstret for det – børnene vil helt sikkert selv kunne opfinde deres egen måde at spille på, man kan sagtens være mere end 4 børn i gang, og alt i alt er det bare et skønt alternativ til papiropgaver og opgavehæfter

GRATIS FIF OG NYHEDER