Kinderkitchen Børneknivsæt med saks Pink og Lilla

På lager
Varenummer: 21271
DKK 299,95
  •   Bestil før kl. 14 i hverdagene, og modtag pakken dagen efter
  •   Fragt fra 29,- kr og gratis ved køb over 499,-
  •   Julegaver kan byttes indtil 31. januar
  •   Gratis gaveinpakning  - skriv "julegaver" i kommentarfeltet under bestilling

Praktiske køkkenredskaber i børneudgave fra Kinderkitchen, giver mindre børn mulighed for at deltage i køkkenet med sikkerhed for øje. Sættet indeholder 1 saks der ligner en and samt 2 knive som ligner hunde med øjne, næse, mund og bevægelig hale. Knivene er med hhv. en lige og en takket skæreflade, og er skarpe nok til at snitte og skære mad, men ikke små fingre. 


Knivene er lavet af samme stærke japanske rustfrit stål som andre Kuhn Rikon knive og er skarpe nok til at skære blød mad. Af sikkerhedsgrunde er de ikke så skarpe som voksne knive, og de er blevet testet af børn. Knivene kan super gode til at skære gulerødder, æbler og pærer samt bløde madvarer. Kniven uden takker er desuden også velegnet som smørekniv og med det ergonomiske greb er det langt lettere for barnet nu at smøre.


Saksen er anvendelig til krydderurter og tynde grøntsager, den er designet så når barnet taget næbbet af åbnes saksen. Saksen kan også klippes i papir, da barnet kun skal klemme saksen sammen. Selve klingerne er afrundet af hensyn til sikkerhed og saksen er derfor ikke spids. 


Tåler maskinopvask og er fri for BPA, phthalater og PVC.


Fra 3 år