Spar 20% på plakater - brug kampagnekoden 7766

 

Gynge - Multi sansegynge

3.297,00 kr
På lager
SKU
3674
 • Fragt fra 19,- kr.

  Bestil inden kl. 14 og modtag pakken dagen efter.

 • Vi bytter med et smil

  30 dages fuld returret

 • 5 Stjerner på Trustpilot

  Vi sætter en ære i 100% tilfredse kunder og kvalitets produkter.

 • Sikker Nethandel

  Godkendt af E-mærket. Danmarks garanti for sikker e-handel.

Multi sansegyngen fungere som både legeredskab, legetøj, vugge og møbel. Gyngen er perfekt til flere børn og bruges både i privat og offentligt på institutioner, børnehaver og legepladser.

Sansegyngen stimulerer den motoriske og sociale udvikling. Balance/Bevægesansen udvikles via det indre øre, hvor ligevægtsorganerne reagerer, når vi gynger og svinger rundt. Det er en meget vigtig sans at få gang i, da det hjælper til bedre indlæring.

Samtidig hjælper sansegyngen til at barnet opnår bedre forståelse af tyngdekraften, bevægelser og hastigheden og retningen på disse. Når man gynger sammen oplever barnet en udvikling socialt de det er en fælles oplevelse.
Gyngen vil være et stort et hit i private hjem (da flere søskende kan lege med), i institutioner og f.eks. gymnastiksale. Den kan både nydes som terapeautisk, afslapning og til styrkelse af balance evnen.

Multi sansegyngen, kan bruges både udenfor og indenfor. Den er udformet i en stabil letvægtskonstruktion og kan vægtbære op 200 kg, det vil sige en hel del børn kan gynge på samme tid.

Sikkerhedmæssigt skal man altid bruge en gyngekrog af rustfrit stål til ophæng af sansegyngen. Brug aldrig en krog til tøjsnor for ophæng af sansegyngen.

Størrelse (L) 109cm x (W) 53cm.

Bestillingsvare, leveringtid 7 dage.

Styrker motoriske, sociale udvikling og balance/bevægesansen

GRATIS FIF OG NYHEDER