Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fragt 39 kr. | Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot

Sansemotorik

Sanselegetøj er til for at styrke barnets motorik gennem stimulation af sanserne. Sansemotorikken danner fundamentet for de færdigheder, børnene skal lære at mestre, og derfor kan man tale om, at sansemotorik også er en form for grundmotorik. Her på ABC Leg finder du legetøj og redskaber, som netop kan være med til at stimulere børnenes sanser – herunder både synssans, følesans, høresans, smagssans og lugtesans. Når børn sanser, leger og lærer udvikler de sansemotorikken og stimulerer dermed deres bevægelsesmæssige udvikling. Du kan herunder se udvalget af sanselegetøj, og du finder med garanti noget for ethvert barn uanset niveau og behov.

Styrk dit barns sansemotorik

Sanselegetøj kan bruges på mange forskellige måder – fælles for legetøjet er, at det styrker barnets sansemotorik ved at stimulere forskellige sanser. Langt de fleste børn lærer godt, når de får redskaber og lærende legetøj i hænderne og får lov at bevæge deres krop. På den måde aktiveres forskellige sanser, hvilket kan være med til at forebygge indlæringsvanskeligheder og samtidig være med til at øge koncentrationsevnen. Derudover kan sanselegetøj samtidig virke afstressende på børn, der kan have svært ved at holde fokus, og som har uro i kroppen. Ærteposer eller sansebolde, som fås i forskellige udgaver, kan dermed både bruges til at styrke finmotorikken ved kasteleg, eller som et beroligende redskaber i hænderne på et barn, der skal finde ro.

Funktionslegetøj til ethvert behov

Udvalget af sanselegetøj til børn er generelt præget af at have forskellige funktioner i ét redskab således, at det kan bruges af børn i flere aldre, niveauer og med forskellige behov. De raslende, farvestrålende bolde, terninger og andre redskaber kan ofte både trilles, kastes, føles på og nærstuderes. Det betyder eksempelvis, at alle børnene i børnehaven kan få noget forskelligt ud af nogle enkle redskaber og legesager. Foruden sansemotorisk legetøj, så finder du også andet funktionslegetøj, der bl.a. kan stimulere barnets musikalitet, socialisering og fantasi. Du finder med andre ord noget for ethvert behov og niveau her på Abcleg.dk.

Søger du udviklende legetøj og redskaber til børn, der har særlige behov såsom ADHD og autisme, så finder du ligeledes et stort udvalg. Det kan være alt lige fra IT hjælpemidler til speciallegetøj med fokus på at stimulere barnets udvikling og indlæring. Du finder vores udvalg til særlige behov her.

Find sanselegetøj på Abcleg.dk

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi kan tilbyde udviklende og lærende kvalitetslegetøj til alle børn uanset behov. Vi trækker på eksperter, der har masser af erfaring med netop dette felt – både pædagoger, lærere og talepædagoger – hvorfor du kan være sikker på, at vores produkter er af høj kvalitet. De produkter og brands vi udvikler og tilbyder i vores sortiment, er valgt på den baggrund, at vi vil tilbyde dig det bedste inden for udviklende legetøj og undervisningsmaterialer til børn. Vores eget mærke hedder ABC Leg, og du finder det her.