Beroligende & afstressende legetøj

Stress legetøj kan være et godt redskab til børn med særlige behov, der har brug for hjælp til at bevare roen og holde fokus. Det kan blandt andet være ved at sidde med et afstressende legetøj i hænderne eller ved brug af redskaber i undervisningen, der skaber overblik og fokus. Her hos ABC Leg har vi stort fokus på at tilbyde de bedste legesager og undervisningsredskaber- og materialer til børn, der har særlige behov – såsom ADHD og autisme. Derfor finder du et væld af produkter, som kan være med til at berolige børn, der har svært ved at holde fokus og blive i en opgave eller situation. Tag et kig på udvalget af anti-stress legetøj herunder.
Sorter stigende

1-90 of 132

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

1-90 of 132

Side:
  1. 1
  2. 2

Stress legetøj

Fælles for mange af produkterne, vi tilbyder, er, at de spiller på sanserne. Det kan være følesansen, når et barn får en nubret bold i hænderne, som er sjov at nulre og føle på. Det kan også være høresansen, som bliver skærmet af et par høreværn, der lukker forstyrrende støj ude eller ved at skrue op for lyden af en CD med stille, klassisk musik. Eller synsansen, ved at give barnet et visuelt overblik over tiden af en opgave med ur fra Time Timer. Du finder med andre ord et bredt udvalg af stress legetøj og med garanti noget for enhver smag, behov og temperament.

Køb anti-stress legetøj på Abcleg.dk

Anti-stress legetøj er et oplagt hjælpemiddel til børn, der kan have svært ved at holde fokus i situationer, der kræver koncentration – såsom i en skoletime. Her på Abcleg.dk kan du gå på opdagelse blandt forskellige produkter, der hver især kan stimulere barnet på en god måde. Er du specifikt på udkig efter legetøj og redskaber til børn med særlige behov, så kan du klikke her og se udvalget af diverse speciallegetøj.