Klem svaret - rim

Model/varenr.: 3427
249,00  m/Moms
(199,20  u/Moms )
Lager: På lager
 Hurtig og fleksibel levering
 30 dages returret
 Skoler/institutioner kan betale pr. faktura

Klem svaret - rim er et nyt spændende læringssæt, hvor barnet aktivt deltager. Klem svaret - rim bygger på teorien om læringsstile, og giver barnet mulighed for at træne forlyd med taktile materialer.

Sættet består af 29 læringskort hvor det korrekte svar markeres med en farve. Bemærk klemmer medfølger ikke. 

Gennemsyn af materiale,  klik her

I samme serien:

Klem svaret - Hvad starter ordet med (forlyd)

 

Reference

Børn kan lære sproglyde og rim på forskellig vis. Nogle lærer bedst ved at se- bruge øjnene; andre lærer bedst ved at høre. Nogle lærer bedst ved at bruge hele kroppen. Dette materiale er velegnet til børn, der lærer bedst ved at røre/gøre, da de her rører ved klemmen, inden de sætter den fast. Selvfølgelig bruger de samtidig øjne og ører ved at vælge farver og evt. sige ordene højt. Her er mange sanser med ved udvælgelsen; det er en fordel.

Materialet er særlig godt til børn, der har brug for ro og fordybelse.

Kirsten Brændstrup fra Præstemoseskolen, og ansat på Hvidovre PPR

 

Anmeldelse i bladet Skolestart

Af Annie Thousig Møller

Klem svaret - Hvad starter ordet med? Og Klem svaret – Rim er et nyt spændende læringssæt, hvor børnene skal være aktivt med.  Klem svaret – sættene bygger på teorien om læringsstile, og giver børnene mulighed for at træne forlyd og rim med taktile materialer.

Et sæt består af 29 læringskort, hvor det korrekte svar markeres med en farvet klemme. Bemærk klemmer medfølger ikke.
 
Det er dejligt at man nu kan købe klemmekortene, hvis man ikke lige selv har tiden eller lysten til at klippe og klistre, men gerne vil arbejde med læringsstile. For børnene er det en sjov måde at lære nye og svære ting og der går ikke længe før de har taget kortene til sig.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også