Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

6-9 ÅR INDSKOLING

Skolen er startet og barnet er forventningsfuldt, støt den gode interesse med vores udviklende produkter, ABC-serien, lær bogstaver, læringsspil, ordscrabble, ordmemory, tal og regning. Lær bogstavernes navn, form og lyd med ABC spillet. Med vores udvalg af legetøj til børn mellem 6-9 år får de lov til, at have en sjov og lærerig indskoling som bliver en leg. Vi har samlet alle de legesager og sjove spil, som skal til for at lade enhver få en sjov og god indlæring i samarbejde med lærere og pædagoger.

Se vores udvalg af lærende og udviklende legetøj til børn på 6 år, 7 år og 8 år.

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
Pris
Brand
Alder

Indskoling 6 til 9 år

Pædagogisk legetøj til skolebørn (6-9 år)

Sjov og lærerig leg til de første afgørende skoleår

Skolen er i gang og nu skal der igen kigges i bøger, læses, regnes og læres. De første skoleår er tumultariske og omvæltende, men også nogle fantastiske år. Dit barn vokser og bliver til et individ med holdninger og meninger selv. Og forhåbentlig en stor lyst til at lære og blive klogere.

Hvis du gerne vil give dit barn en god begyndelse og glæde for læring, så anbefaler vi pædagogisk og sjovt legetøj. Der er mange ting børn kan lære på egen hånd, at være venner, at lede og følge efter, det klarer de fint selv. Men at skulle lære at tage imod undervisning er ikke altid så let. Det danske skolesystem kan føles overvældende for mange børn, selvom mange lærere har fokus på glæde og trivsel. Selvtillid og selvværd er helt afgørende for om dit barn føler sig hjemme i klasselokalet. Her kan pædagogisk og lærende legetøj – som i er fælles om – være en god ide til indskolingen. Sammen skaber I glæde og sjov ved at lære nyt.

Pædagogisk legetøj til indskoling (6 til 9 år)

Pædagogisk legetøj er legetøj med et formål. Leg er børnenes måde at prøve sig frem i verden. Igennem den frie kreative leg udvikler børnene sociale og kreative færdighed der danner dem som individer. Fri leg er meget vigtig for børns udvikling. Det er struktureret leg også. Især i fællesskab med voksne og aller helst med mor og far. Det er igennem den strukturerede leg at barnet lærer at bruge sin hjerne til at lære nyt. Hvert fremskridt giver ekstra selvtillid og en naturlighed ved at skulle lære. Det er slet ikke givet. Mange børn har rigtig dårlig selvtillid og initiativ når det gælder læring. Og så er 9 år i skole altså meget lang tid.

Igennem årene har der været mange holdninger til leg. Engang var der meget lidt tid til leg. Her skulle børnene hjælpe til hos de voksne fra de helt unge år. Alt det ændrede sig med forskning i legen. Ikke alene fandt forskerne ud af at leg var helt afgørende for børns udvikling. De fandt også ud af at struktureret leg – altså med et formål – skaber de bedste forudsætninger senere i livet.

De første år i indskolingen danner basis for resten af livet. I en verden der kræver konstant og livslang læring, er det vigtigere end nogensinde før at have de rigtige redskaber med. Nedenunder finder du nogle af vores mest populære produkter til børn i alderen 6 til 9 år.

Populært pædagogisk legetøj til skolestart

Legepenge

Legepenge og mønter er en glimrende måde at lære børn at forstå matematik. Børnene har set mor og far bruge penge og nu kan de selv lege med. En praktisk måde at anskueliggøre mængder og regning. Om dit barn bliver bankdirektør af den grund kan vi ikke garantere, men legepengene er meget populære!

Time Time

Tik, tok, klokken går. Lær klokken og få masser af sjov samtidig. Time Timer viser med et rødt område hvor lang tid der er tilbage af en aktivitet. En nem måde at lære klokken og trække tid fra og lægge til.

Lommeterning

Denne store terning i seks farver har gennemsigtige lommer, hvor en aktivitet kan gemmes i. Kast med terningen og træk et kort. Styrker læsning og lægger op til aktiv leg. Fremstillet i vinyl og skum. Masser af anvendelses muligheder.

Tangle Harry

Tangly Harry er populær for børn og voksne med ADHD og autisme. Den er meget svær at lægge fra sig, når man først har samlet den op. Du kan nulre og lege med de flotte farver og former. Tangle Harry giver ro, skaber glæde og stimulerer følesanserne. God mod koncentrationsbesvær og afstresning. Kan bruges til at skabe ro i en stresset situation.

De 120 hyppigste ord

Bliv bedre til at læse med de hyppigste 120 ord. Skal du lære at læse, er det vigtigt at arbejde med de mest almindelige ord. Det er jo dem vi bruger hele tiden. Denne pose indeholder de hyppigst brugte 120 ord i det danske sprog. Til sammen udgør de over halvdelen af alle ord i almindelig tekst og tale.

Sættet består af 120 kort i størrelse A7 i god kvalitet. Hvert kort har et nummer og en kode der viser sværhedsgraden af ordet (længden). Brug kortene til sjove og opfindsomme lege.

Pirana lærehæfter

De populære Piranha læringshæfter fås i regning, dansk og andre fag. Populære både med private og institutioner. Lær regning, geometri, dansk og meget mere. Har du en institution, fritidsklub eller skole, så kontakt os gerne og hør nærmere om hvad der er passende til hvilke aldre.

ABC – lær de fonetiske lyde

Til børn og familier, alder 6 år og op. Velegnet til børnehaver, SFO og de mindste klasser. Lær de fonetiske lyde på alfabetet inden børnene lærer at læse.

Masser af andet pædagogisk legetøj til indskoling

Vi har et stort udvalg af legetøj til børn i alderen 6 til 9 år.

Produkterne ovenover er bare et lille udvalg af vores sjove og lærerige pædagogiske legetøj til skolestart og indskoling. Vi har også legetøj til ældre børn og børn med ADHD eller autisme. Alle produkter er nøje udvalgt til at stimulere læring og leg samtidig. Har du spørgsmål om hvilke produkter der er det rigtige for dig eller din institution, så kontakt os endelig. Vi elsker at tale om legetøj og pædagogisk læring!