3-5 ÅR FØRSKOLE

For at styrke 3-5 år førskole børn kan legetøj som: sorteringssæt, byggesæt, aktivitetshæfter, balancebræt, læringsspil, samlesæt, IQ-spil, hobbysæt, magnetbogstaver og –tal benyttes. Her finder du vores udvalg af legetøj, som vil hjælpe dit barn til at blive klar til den første dag i skolen. Vores udvalg vil gennem leg hjælpe dit barn til, at blive klar til skolen med masser af læring og udfordringer af alle sanserne. Hele sortimentet har vi samlet for, at give dig og dit barn masser gode og udviklende stunder.

Se vores udvalg af lærende og udviklende legetøj til børn på 3 år, 4 år og 5 år herunder.

Sorter stigende

1-200 of 801

Sorter stigende

1-200 of 801

Pædagogisk Legetøj 3 til 5 år

Et barn på 3 til 5 år er lidt af en håndfuld. Fyldt med energi og lyst til at udforske verden. En grynende selvstændighed og egen personlighed. Årene fra 3 til 5 er helt afgørende for barnets udvikling og senere skoleliv. Det er her mange forbindelser i hjernen skabes. Det er også her at lysten til at lære og selvtilliden ved det grundlægges. Derfor skal barnet selvfølgelig også stimuleres bedst muligt.

De fleste kommercielle legetøjs producenter markedsfører gerne legetøj til denne aldersgruppe med kendte tegneseriefigurer eller interaktivt digitalt legetøj. Men vil du gøre det bedste for dit barn, så stimulerer du barnets behov for at bruge sin krop, lige fra løb, hop og klatre, til finmotorikken med hænder og fingre.

Disse år er også afgørende for barnets sanseudvikling. Børn i denne alder oplever verden med alle sanser og legetøj bør stimulere dem alle.

Børn der bruger for meget tid foran TV og computer bliver passive i forhold til læring. De bliver vant til at lære ved at nogen giver dem svarene i modsætning til selv at være opsøgende og udforskende. Det er derfor vi som forældre må være særligt opmærksomme på hvilket legetøj vores børn bruger.

Sprog

At lære at læse, skrive og formulere sig er en stor glæde for børn og forældre. Det er meget forskelligt hvornår børn lærer at læse, nogle er hurtigere end andre. Uanset så kan du selv hjælpe glæden ved læsning og sprog på vej med sjove interaktive læse-lege.

Kreativitet

Musik, tegning, kreativt udtryk kommer naturligt til børn. Hvis du vil være sikker på, at dit barn som voksen har det godt ved at udtrykke sig kreativt og kunstnerisk, så er det i barndommen du skal støtte op.

Praktiske evner

Børn vil være som de voksne og lave det samme som dem. Støt dine børn i deres lyst til at mestre praktiske færdigheder. Legetøj der er praktisk anvendeligt giver dine børn de bedste forudsætning for skolealderens praktiske gøremål.

Sanser

Nu hvor dit barn mestrer sin krop skal hele verden udforskes. Alt er nyt og spændende og et bombardement af sanseindtryk. Lyd, farver, former, smag, lugt – det hele skal tages ind. Styrk dit barns evner til at sætte ord og mening på alle de nye sanseindtryk.

Matematik og Tal

Børn i før-skolealderen har naturligt en fin forståelse for tal. De kan ræsonnere, kalkulere og estimere. De er nysgerrige i forhold til mængder af dessert og antal af sten på stranden. Du kan styrke dit barns interesse i matematik med sjove tal-lege. Giv dine børn den bedste mulighed for at være trygge ved matematik og regning. Børn der tidligt lærer at regne får lettere ved matematik senere i livet. Det er vigtigt, da matematik desværre alt for let kan blive et fag som børn frygter.

IT i børnehøjde

Børn elsker elektronik og IT, men det skal være en fornuftig brug, ikke bare en elektronisk barnepige. Vi forældre kommer selvfølgelig ikke uden om at skulle lære vores børn at bruge de digitale redskaber, men det er sjældent en god ide at overlade det til kommercielle apps og internettet.

Udvalgt pædagogisk legetøj 3 til 5 år

Vi har et stort udvalg af legetøj til børn i førskolealderen. Her har vi samlet nogle af vores mest populære produkter. Det kan være vores sorteringssæt, byggesæt i træ, de populære aktivitetshæfter, balancebræt, spil af forskellig slags, magnetbogstaver til stave-leg og meget mere. Du kan se på produkterne hvilken alder de er velegnede til.

Lommeterning

Lommeterningen er en stor terning i skum og vinyl i flotte farver. Den kan bruges til sjove lege i fællesskab. Hver side af terningen har en lomme med plads til et stykke papir. Her kan du gemme ord og aktiviteter. Slå med terningen, tag arket op af lommen og udfør aktiviteten.

Time Timer

Alle skal lære klokken, uden går det ikke. Med Time Timer gør I det sjovt i fællesskab. Time Timer viser med et farvet område hvor meget tid der er tilbage i en given periode. I kan derfor træne at se på begge visere, men også få en forståelse for hvad det praktisk betyder. Fås i analog og digital version. Meget populær.

Aktivitetshæfter

Vi har et stort udvalg af sjove og udfordrende aktivitetshæfter. Her kan dine børn tegne, stave, regne og meget mere. Hæfter kan bruges til alle aldre, fra 3 til 5 år og sidenhen i skolealderen også.

Bogstavkort

Lær alfabetet med disse fine bogstavkort. Det kan for eksempel være vokalkort hvor I kan øve de alle vokallyde. Hvert kort er illustreret med et ord der indeholder vokalen, for eksempel Ispind for I. Prøv også vores rime-kort med illustrerede børnesange.

Vi har mange flere produkter og pædagogisk legetøj til børn i førskole og indskolingsalderen. Vi har også et udvalg af legetøj til børn med særlige behov som autisme, adhd og andre udfordringer.

Kontakt os meget gerne hvis du har spørgsmål. Vi elsker legetøj næsten lige så meget som børn gør og vil meget gerne høre fra dig med ris og ros.