Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

10-12 ÅR MELLEMTRIN

Børn i alderen 10 til 12 år vil ikke nødvendigvis bruge betegnelsen leg om de aktiviteter, de beskæftiger sig med. Men dermed ikke sagt, at de ikke får masser af gode stunder ud af det rette legetøj, som netop kan udvikle og udfordre deres niveau. De fleste større børn vil blive udfordret af strategisk legetøj, som er den slags, der trækker på den logiske tænkning. Altså såkaldte hjernevridere, gåder og hovedbrud. Derudover er kreativiteten også en kompetence, som børn i alderen 10 til 12 år udvikler, hvilket de rette redskaber kan være med til at stimulere. Du får med andre ord et bredt udvalg af legesager, redskaber og materialer, som du kan bruge til at stimulere dit barn med i flere retninger. Dette legetøj vil give alle børn en sjov måde at lære og udvikle sig på. Se vores udvalg af lærende og udviklende legetøj til børn på 10 år, 11 år og 12 år.

Legetøj til børn på 10-12 år

Mellemtrinnet i skolen handler om meget mere end bare at lære pensum. Børnene begynder at se sig selv i større sammenhænge end bare skoleklassen og kammeraterne. De udvikler en stærkere personlighed og begynder at tænker over, hvem de er i forhold til omverdenen og de mennesker, de omgiver sig med. Det er en tid, hvor du kan og bør overlade mere til børnene end tidligere. Støt dem i de ting, de interesserer sig for, og lær dem at organisere sig, tage ansvar og engagere sig. På ABC Leg har vi nøje udvalgt sortimentet af legetøj til 10-12 årige børn, netop for at du får mulighed for at hjælpe og støtte dem til at udvikle sig på forskellige områder. Herunder kan du læse om hvilke forskellige kategorier, vi tilbyder legetøj inden for.

Videnskab og leg

Børn på mellemtrinnet er fulde af entusiasme for verden omkring dem. Alt skal undersøges og testes, og det er ikke ualmindeligt, at du pludselig oplever, at dine børn ved en hel masse om et emne. Også mere end hvad du selv ved. Alle undersøgelser viser, at det er i denne alder, at interessen for de naturvidenskabelige fag bliver dannet. Det kan du støtte ved at give dem det rigtig værktøj til formålet. Et mikroskop kan afsløre de mindste ting og en stjernekikkert de største. Byggesæt er et andet hit, gerne hvis det kan kombineres med noget IT. Det er helt fantastisk, hvad der er kommet af byggesæt med motorer og integration med computer og tablet.

Kreativitet og kunst

Ligesom lysten til at lære naturvidenskaben at kende vokser i mellemtrins-alderen, så gør de kreative evner det også. Næsten alle børn kan lide at synge, tegne eller bygge i de små år, hvilket går hånd i hånd med nysgerrigheden og lysten til at lære nyt. Du kan støtte dine børns kreative evner med legetøj til 10-12 årige såsom maleredskaber, stof, en symaskine og hvad de ellers interesserer sig for i denne periode. Musik begynder også at fylde mere, og mange børn vil gerne lære at spille et instrument eller synge.

Sprog

I mellemtrinnet i skolen introduceres det andet fremmedsprog, og det er et vigtigt valg. Engelsk kan de, for det har de haft siden de var små, men hvad med tysk eller fransk? Eller kan de vælge kinesisk? Langt de fleste fortsætter i gymnasiet eller en videre uddannelse med det sprog, de har haft i folkeskolen. En god begyndelse er vigtig her. Børn i denne alder lærer stadig utrolig hurtigt og med større fokus end senere. De har også mere selvtillid til at udtrykke sig. Indtag gerne rollen som ekstra hjælpelærer – vi har gode materialer, som kan bruges i processen med et fremmedsprog.

IT og teknologi

Der er ingen vej uden om IT og elektronik for børn i alderen 10 til 12 år. De har sikkert allerede en tablet og prøvet kræfter med computer eller spillekonsol. Måske alle tre. Udfordringen ligger i ikke bare at bruge elektronikken som passiv underholdning, men derimod i at bruge den aktivt. Det kan du gøre på en lang række måder. I vores sortiment finder du forskellige redskaber, som inkorporerer elektronik på en aktiv måde, så det bliver et læringselement samtidig med, at det er sjovt og nemt at benytte. Du kan se udvalget af IT og leg her.

Legetøj til 10-12 årige med særlige behov

Hvis dit barn har særlige behov, er der blandt andet hjælp at hente her i aktivitetshæfter og bøger – og det gælder også til børn, der er i mellemtrins-alderen. Tal med din skole om, hvad du selv kan bidrage med, og hvad I skal have hjælp og støtte til. Ofte er det lettere at lære sammen med forældre end i en skoleklasse, hvor dit barn måske ikke har lyst til at række hånden op og spørge om hjælp.

Køb legetøj til børn i alderen 10-12 år online

Har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige legetøj eller læringsredskab, så kontakt os endeligt . Vi elsker at høre fra vores kunder og tager gerne en snak om pædagogik, leg og læring.

Hos ABC Leg stræber vi efter at give alle børn et godt udgangspunkt for at opnå og opleve succes i deres barndom og unge år – det gør vi ved at forene læring med leg og tilbyde kvalitetslegeredskaber til private såvel som institutioner. Vi håber, du har fået inspiration til at støtte dit barn i disse vigtige år, inden det rigtig går løs med teenageårene.