Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

1-2 ÅR TUMLING

I dag skal legetøj til børn på 1 og 2 år både kunne styrke motoriske færdigheder og udvikle sanser, så barnet kan lære sig selv og verden at kende. Børn udvikler sig forskelligt, og nogle kan have brug for lidt ekstra hjælp eller måske flere spændende udfordringer. Legetøj, som er udviklet til formålet, kan især være en hjælpende hånd til at forbedre barnets indlæringsevne, kreativitet og trivsel. 

Hos ABC Leg har vi samlet et stort kvalitetssortiment af motorisk udviklende legetøj til alle børn mellem 1 og 2 år, hvor der er plads til masser af læring og timevis af underholdning. Her finder du et væld af legetøj, som vil give dit barn de bedste muligheder for masser af leg og bevægelse.

Gå på opdagelse i vores brede udvalg af lærende og udviklende legetøj til børn på 12 måneder, 1 år og 2 år, der garanterer spændende og sjove dage med masser af leg og færdighedstræning.  

Pædagogisk legetøj til tumling 1 til 2 år

Det går rigtigt stærkt med dit barns udvikling efter det første år. De motoriske færdigheder er nu ved at være udviklede. Det 2-årige barn kan gå med god stabilitet og det giver barnet frihed til udforske verden. Barnet kan nu bruge hænderne til mere, nu hvor de ikke skal bruges til at kravle. Det sætter også krav til hjemmet, som skal børnesikres for hårde kanter og skarpe objekter. Børn i denne alder vil meget gerne kravle og udfordre deres motoriske evner. En lav gynge, for eksempel vores sansegynge, kan give mange positive oplevelser.

Nu er det også tiden til at styrke dit barns kognitive udvikling. De første 5 år er helt afgørende for udviklingen i hjernen. Det er nemlig her flertallet af forbindelser skabes. Med pædagogisk legetøj baseret på blandt andet Montesorri metoden giver du din tumling de bedste forudsætninger.

For at styrke tumlinger på 1 og 2 år kan specialudviklet legetøj i forskellige former og farver som puttekasser, stablelegetøj og knoppuslespil anvendes for at fremme barnets kognitive udvikling. Ønsker du at stimulere barnets sproglige færdigheder, er legetøj som billedbøger, samtalelegetøj og hånddukker utrolig velegnet. Hvis fokus er, at skærpe barnets motorik kan sansegynger og legetøj såsom hammerbræt, aktivitetsbolde samt byggeklodser med fordel benyttes.

Pædagogisk legetøj til tumling - 1 til 2 år.

Trælegetøj

På dette tidspunkt i barnets udvikling er han i stand til at gribe om ting og hånd-øje koordination er ved at være på plads. Puslespil i træ er et sikkert hit, men lad være med at købe noget der er for svært. Vælg et sæt der er udfordrende, men som kan lykkes med en indsats.

Det geometriske tårn i træ er også passende. Tårnet har ringe i forskellige farver og størrelser. Klodser i træ er altid gode. Til at begynde med vil det være spændende nok, bare at se dig bygge og vælte klodserne, men snart vil dit barn selv prøve. Højere og højere.

Kreativ leg

Giv dit barn farvekridt og tuscher. Da børn i den alder ikke er alt for gode til at rydde op, kan du gemme tegneredskaberne i en boks. Tuscherne må selvfølgelig ikke indeholde kemikalier. En sort tavle giver bedre kontrast til de forskellige farver.

Finmotorik

Når dit barn bliver bedre til at bruge hænder og fingre, bliver det sjovt at åbne og lukke ting. Det kan være en kasse eller pose der kan åbnes og lukkes. Låse og nøgler bliver pludselig også meget interessante. At skrue ting af og på kan også være stor morskab for en tumling.

Sprogfærdigheder

Det første ord er en stor begivenhed i alle forældres liv. De fleste børn siger deres første ord lige netop mellem 1 og 2 år. Du kan tilskynde dit barn ved at tale til dit barn hele tiden. Tal om alt, kommenter hvad der sker. Syng og rim. Brug illustrerede sang og rim-hæfter, hvor du peger på det du synger om.

Tal langsomt og tydeligt. Dette hjælper barnet med at høre hver lyd der indgår i et ord. Når barnet vil have en ting eller for eksempel er sulten, så sørg for at sige navnet på den ting du henter. Efterhånden som barnet lærer at alle ting har et navn, kan I sammen lege pege-leg. Dit barn peger og du fortæller hvad det hedder.

Vores legetøj

Vi har masser af sjovt og lærerigt legetøj til din tumling. Her får du et par forslag. De følgende er nogle af vores mest populære produkter:

Lommeterning

Lommeterningen i blød plast og flotte farver slår to fluer med et smæk. I kan lege og udvikle den motoriske evne og I kan øve jer i sprog og lyd samtidig. Kast med terningen og tag kortet op af lommen.

Pegekort med børnesange

Syng sammen! Disse søde og flotte pegekort er super gode til sang-leg. Kortene har flotte illustrationer på den ene side og sange på den anden side. Peg og leg, syng og lær, med disse meget populære pegekort.

Magic Brix

Måske husker du selv Magic Brix? Disse plastklodser kan bruges til bygge og lege med. Klodserne er meget populære hos små børn og er meget nemme at bygge med. Byg et hus, fly og bil. I kassen medfølger 145 brikker i flotte farver.

Sansegynge

Den populære sansegynge giver mange glade stunder. Sansegyngen kan hæves og sænkes efter behov og kan derfor vokse med dit barn. Sansegyngen fås i både udendørs og indendørs version. Til de større børn får du den også som multigynge med plads til flere børn.

Hånddukke ko, kat og lam

Syng og fortæl med vores sjove hånddukker. Børn elsker dukker og dukketeater og her kan du øve lyde og andre ting med de elskede hånddukker. Fås i flere versioner, blandt andet ko, kat, bi og lam. Nok til en hel forestilling.

Eksotiske trædyr

Leg og lær, samtidig med du træner fin- og grovmotorik. Disse fine trædyr bringer Afrikas savanne ind i dit hjem. Trædyrene er simpelthen fantastiske og i virkelig god kvalitet, der tåler masser af leg. Udført i 100% naturlige materialer.

Hammerbræt i træ

Det klassiske hammerbræt hvor dit barn kan slå ”søm” i brættet. Er udført i flotte farver og naturligt træ. En rigtig vinder for dit barn over 18 måneder.

Vi har mange flere produkter til børn i alle aldre

Vi har legetøj til børn i alle aldre, lige fra de helt små til de større børn i skolealderen. Alle produkter er nøje udvalgt med hensyn til pædagogisk værdi, økologi og fagligt indhold. Men det er selvfølgelig også legetøj der er sjovt at lege med. Vi har allieret os med eksperter indenfor pædagogik i vores forsøg på at finde det bedste legetøj.

På denne side finder pædagogisk legetøj til tumlingen der er 1 til 2 år gammel. Leder du efter legetøj til andre aldersgrupper så finder du det til venstre i menuen