Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

0-1 ÅR LILLEPUT

Her finder du alt i legetøj til børn fra 0-1 år. Vores udvalg indeholder alt hvad dit barn kunne ønske sig at lege med, heriblandt billedbøger, farver, musik og meget, meget mere. Vi har samlet et udvalg som både stimulerer og bevæger dit barn. Alle sanserne er dækket ind i vores udvalg således at leg og læring kommer ud på et. Alt legetøj har vi specielt valgt til sortimentet så dit barn kan få mest muligt leg og læring. Her hos ABC Leg vil vi gerne give dig og dit barn muligheden for at opleve verden fra en sjov og grinene vinkel og dette mener vi at have opnået med dette udvalg.

Legetøj til børn fra 0-1 år. 

Find det rette pædagogiske babylegetøj

Baby skal have den bedste start på livet. Ikke bare for at få en god barndom, men for at få et godt liv. Hvis du derfor går med tanker om hvordan du bedst udvikler din babys hjerne, så er det med god grund. De første 5 år af et barns udvikling er helt afgørende. Det er nemlig her at størstedelen af hjernens forbindelser skabes. Og det sker ikke bare af sig selv, men er helt afhængig af kontakt og leg med mor og far.

At de første 5 år af dit barns liv kan have en enorm betydning for dit barns udvikling - det er forskerne helt enige om. Evnen til læring grundlægges her. Hjernen danner forbindelser der holder hele livet. Bliver barnet ikke stimuleret i disse første år, så sker det aldrig. Forskerne er også enige om, at pædagogisk legetøj kan være rigtig gode redskaber til at stimulere barnets udvikling. Meget gerne i fælles leg med mor og far. Men hvor begynder man og hvilke legetøj passer til hvilke udviklingstrin? Det går jo så hurtigt de første år. Her får du et par forslag til legetøj der passer til dit barns alder og udviklingstrin.

Vælg det rette babylegetøj

Når du vælger det rette babylegetøj, taler du et sprog som din baby kan forstå. Hvis du vælger legetøj der er på for højt et niveau, så frustrerer du dit barn. Babyer er mest interesserede i bevægelser og lyd. Når de bliver lidt ældre, begynder det at blive mere sjovt at røre og føle forskellige overflader og materialer. Fra 9 måneder og frem kan du lege mere avancerede lege med dit barn, for eksempel med at sortere former og farver.

Babylegetøj målrettet aldet

Alder – op til 4 måneder

Læs for din baby. Lav sjove ansigter. Berøring og kilde. Bevæg langsomt objekter foran din babys øjne, gerne i flotte farver. Syng også gerne simple sange og barnerim med ord og fraser der går igen. Kommenter alt du og din baby gør.

Alder – 4 til 6 måneder

Hjælp baby med at kramme tøjdyr, stabl ting oven på hinanden, for eksempel plastikblokke. Og lad baby vælte dem igen. Spil musik med forskellige rytmer. Læs bøger med billeder i skarpe farver sammen. Lad dit barn røre ved ting med forskellige typer materiale.

Alder – 6 til 18 måneder

Tal og interager ansigt til ansigt. Udtal ord tydeligt og langsomt, det skaber sammenhæng mellem lyd og mening. Gentag og leg med navne på ting. Syng sange med håndbevægelser og mimik. Leg skjul.

Populært pædagogisk legetøj til indskoling 0 til 1 år

Vi har et stort udvalg af sjovt og lærerigt pædagogisk legetøj til børn i alle aldre, også for babyer og de aller mindste. Se gerne hele udvalget igennem. Nedenunder har vi samlet et par af vores bedst sælgende og mest populære produkter:

Tangles Texture Meget populære Tangle, har forskellige farver, teksturer og former. Den er både ru, blød, knoppet så din baby kan få alle sanseindtryk med. Perfekt til når barnet er gammelt nok til at ville udforske verden med hænder og øjne.

Pegekort med børnesange Sæt med 20 pegekort med børnesange. Syng og peg i fællesskab. Dette sæt er så flot at man ikke kan lade være med at synge med. Eksempler på lege: 

Barnet peger på den sang der skal synges Pege på indhold på kortet når sanger handler om det Fortælle om hvad der sker i sangen med illustrationer Indendørs sansegynge

Det helt store hit for de lidt ældre. Sansegyngen styrker balance evnen og koordinationen. Den runde og flade form er sikker og gør børnene trygge. Sansegyngen kan vokse i højden med dit barn. Du kan begynde med kun at sætte den 20 cm over gulvet. Når dit barn vokser kan du hæve den. Gyngen kan bære helt op til 100 kg med plads til 5 børn.

Hånddukker er fantastisk sjove, både for barn og forældre. Barnet kan lære sprog, rim og remser, fra den sjove hånddukke. Det er en rigtig klassiker der altid kan holde opmærksomheden. Hånddukkerne kan også lettere forklare nogle ting end forældrene kan. Dette sæt indeholder en hånddukke til 5 fingre og en gratis sangtekst fra en af vores populære pegekort.

Sansebold i flotte farver og former Tril og kast med denne flotte og stimulerende sansebold. Senso Ball er farverig med knopper på, perfekt til at stimulere og udvikle følesans og motorik. Bolden hopper lige så godt som en almindelig bold og knopperne gør det lettere at gribe bolden.

Trælegetøj Klodser i forskellige former og farver er et sikkert hit for de helt små. Det kan give stor morskab at stable klodser – for så vælte dem igen. Grovmotorik, balance og hånd-øje koordination bliver trænet i legen med klodser og andet trælegetøj. Vi har for eksempel det klassiske geometriske tårn, hvor der kan stables firkanter og cirkler. En god gammel klassiker der aldrig går af mode.

Vi har meget mere spændende udviklende legetøj til 0-1 år.
Ovenover fik du et par forslag til legetøj til din lilleput, men vi har mange andre produkter at byde. Vi har legetøj, ikke bare til baby, men til børn i alle aldre. Til skolestart og indskoling og til de ældre børn. Alt vores legetøj er nøje udvalgt i samarbejde med fagpersoner og vi har også vores egenproducerede linje.