For at styrke 3-5 år førskole børn kan legetøj som: sorteringssæt, byggesæt, aktivitetshæfter, balancebræt, læringsspil, samlesæt, IQ-spil, hobbysæt, magnetbogstaver og –tal benyttes. Her finder du vores udvalg af legetøj, som vil hjælpe dit barn til at blive klar til den første dag i skolen. Vores udvalg vil gennem leg hjælpe dit barn til, at blive klar til skolen med masser af læring og udfordringer af alle sanserne. Hele sortimentet har vi samlet for, at give dig og dit barn masser gode og udviklende stunder.

Se vores udvalg af lærende og udviklende legetøj til børn på 3 år, 4 år og 5 år herunder.

Børn i alderen 3-5 år bliver gradvis mere selvstændige, hvor pigerne kan sidde i timevis og lave perler, male og klippe mønstre. Drengene er der drøn på, det er tarzan lege, hvem er stærkest - de kan til tider have svært ved at sidde stille. Her er det godt, at træne koncentrationen med aktivitetshæfter eller modelbygning/ konstruktioner med forskellige materialer.

Når barnet viser interesse for bogstaver og tal, er det en god idé at gribe muligheden for at inspirere barnet. Hvis barnet opfatter læring som noget hyggeligt og sjovt, så har du skabt en god grobund for det videre læringsforløb i skolen. Spil nogle sjove lærende brætspil, som indeholder elementer af abc, alfabet, stavning og læsning.