For at styrke 1-2 år tumling kan legetøj som: puttekasser, aktivitetscube, stablelegetøj, hammerbræt, byggeklodser, knoppuslespil, billedbøger, tumletoppe og sanggynger benyttes. Du finder alt dette her blandt vores udvalg på siden, og dette vil give dit barn de bedste muligheder for masser af leg og bevægelse. Vi har her hos ABC Leg samlet et helt specielt sortiment, til alle børn mellem 1-2 år, hvor der er plads til masser af læring og udvikling. Så dit barn kan få en dag med masser af sjov leg, med legetøj som er udviklet til formålet.

Se vores udvalg af lærende og udviklende legetøj til børn på 12 måneder, 1 år og 2 år.

Fra tumling er et til to år sker der en rivende udvikling. Fra at være stillesiddende begynder barnet at gå, hoppe og eksperimentere, lad endelig barnet gøre sine erfaringer. Det at koordinere sine ben, balance og holde øje med det hele, er god grovmotorisk træning og giver barnet lettere ved at indlære senere i livet.

Sprogligt peger det 1-2 årige tumling nu på alt og spørger "hva det" og siger enkelt ord som "mor", eller siger tingens navn. Stille og roligt begynder barnet at sætte flere ord sammen og bruger 2 eller 3 ordsætninger.