Bestil inden kl. 14 og modtag pakken dagen efter | Få leveret lige til døren for 39,- kr. | Gratis gaveindpakning ♥

Adlandia - Gyserslottet i Mørkeskoven

Fra 165,00 kr
På lager
SKU
24-4111
 • Fragt fra 39,- kr.

  Bestil inden kl. 14 og modtag pakken dagen efter.

 • Vi bytter med et smil

  30 dages fuld returret.

 • 5 Stjerner på Trustpilot

  Vi sætter en ære i 100% tilfredse kunder og kvalitets produkter.

 • Sikker Nethandel

  Godkendt af E-mærket. Danmarks garanti for sikker e-handel.

Gyserslottet er et læringsstilsmateriale, der griber den første bogstavindlæring an på en helt ny måde, nemlig med "gys" udviklet af Ina von Barm.

Ude i Mørkeskoven bor 29 bogstavvæsener, hver med sit særpræg og sin egen lille historie, der selvfølgelig indeholder ord med det bogstav, figuren repræsenterer. F.eks er den "blå bangebuks", bange for alt, hvad der begynder med b. Allermest er den "Blå bangebuks" bange for at tabe bukserne, derfor går bangebuksen altid med bælte. Efterhånden som børnene hører historierne, flytter figurerne ind på et gammelt faldefærdigt slot – Gyserslottet.

Gyserslottet er et "åbent" system, hvor lærernes og børnenes egne ideer kan inddrages og give anledning til helt uforudsete muligheder for at tage interessante emner ind i Gyserslot-regi. På grund af denne åbenhed og fleksibilitet finder undervisningen sit eget unikke særpræg og afveksling i hver enkelt klasse, hvor Gyserslottet anvendes. Slip fantasien og kreativiteten løs!

Materialet indeholder:

 • Kopimappe
 • Gyserslot plakat
 • Oplæsningsbog
 • audio-CD

Bogstavvæsenerne er alle beskrevet i hver sit kapitel i rammebogen. Alle kapitlerne er indlæst på den medfølgende CD. Hvert nyt bogstav introduceres med højtlæsning om den pågældende gyserfigur.

Materialet indeholder de 29 figurer lige til at klippe ud og laminere. Selve Gyserslottet er en stor lamineret plakat (70 x 100), der følger med materialet. Børnene kan selv bestemme, hvem der skal bo hvor. De kan flytte rundt på figurerne, lege med dem, tegne dem af og bruge dem til spil og små teaterstykker m.m.

Kopimappen indeholder en udførlig vejledning til arbejdet med ”Gyserslottet”, og for hvert bogstav ideer til, hvordan børnene kan arbejde med det nye bogstav både auditivt, visuelt, taktilt og kinæstetisk.

Bemærk, at der også findes supplerende materialer. 29 Bogstavark (tilkøbes) og aktivitetsfiler i notebook-format til digitale tavler (medsendes gratis).

Gyserslottet bruges med stor succes i mange børnehaveklasser. Børnene har taget alle bogstavvæsnerne samt alle spil og lege til sig med stor begejstring.

Sættet indeholder : kopimappe, farveprintet oplæsningsbog i plastmappe, lamineret plakat (70 x 100 cm), 29 bogstavark og audio-CD

GRATIS FIF OG NYHEDER