ABC Leg - Klem svaret - rim

På lager
Varenummer: 99-3427
DKK 199,95
  •   Bestil inden kl 14 og få pakken dagen efter
  •   Fragt fra 29,- kr 
  •   Gratis fragt ved køb over 499 kr

Klem svaret - rim er et nyt spændende læringssæt, hvor barnet aktivt deltager. Klem svaret - rim bygger på teorien om læringsstile, og giver barnet mulighed for at træne forlyd med taktile materialer.


Sættet består af 29 læringskort hvor det korrekte svar markeres med en farve. Bemærk klemmer skal tilkøbes her.


I samme serien:


Klem svaret - Hvad starter ordet med (forlyd)


 


ReferenceBørn kan lære sproglyde og rim på forskellig vis. Nogle lærer bedst ved at se- bruge øjnene; andre lærer bedst ved at høre. Nogle lærer bedst ved at bruge hele kroppen. Dette materiale er velegnet til børn, der lærer bedst ved at røre/gøre, da de her rører ved klemmen, inden de sætter den fast. Selvfølgelig bruger de samtidig øjne og ører ved at vælge farver og evt. sige ordene højt. Her er mange sanser med ved udvælgelsen; det er en fordel.
Materialet er særlig godt til børn, der har brug for ro og fordybelse.


Kirsten Brændstrup fra Præstemoseskolen, og ansat på Hvidovre PPR


 


Anmeldelse i bladet Skolestart


Af Annie Thousig Møller


Klem svaret - Hvad starter ordet med? Og Klem svaret – Rim er et nyt spændende læringssæt, hvor børnene skal være aktivt med. Klem svaret – sættene bygger på teorien om læringsstile, og giver børnene mulighed for at træne forlyd og rim med taktile materialer.

Et sæt består af 29 læringskort, hvor det korrekte svar markeres med en farvet klemme. Bemærk klemmer medfølger ikke.

Det er dejligt at man nu kan købe klemmekortene, hvis man ikke lige selv har tiden eller lysten til at klippe og klistre, men gerne vil arbejde med læringsstile. For børnene er det en sjov måde at lære nye og svære ting og der går ikke længe før de har taget kortene til sig.