Godtfreds Dyrehandel

312,50  m/Moms
(250,00  u/Moms )
  • Godtfreds Dyrehandel: Laminerede dyr
Lager: Ikke på lager
 Hurtig og fleksibel levering
 30 dages returret
 Skoler/intitutioner kan betale pr faktura

Udsolgt og nyt design er på vej

”Godtfreds Dyrehandel" består af følgende dele:

1 stk. lamineret planche med billede af den hyggelige gamle dyrehandel set udefra samt konkret materiale til brug på planche.

Planchen er en robust, men let, skumplade som kan stå selv eller hænges op. Når butikken er lukket, dvs. at yderfløjene er foldet ind mod midten, er målene 60x84 cm. De to yderfløje kan åbnes til hver sin side, så man kan kigge ind i butikken. Her ser man alle de tomme bure, akvarier og terrarier, som dyrene skal flytte ind i, art efter art, udformet i geometriske former. Når butikken er ”åben” måler den 120x84 cm.

1 stk. historien om ”Godtfreds Dyrehandel”. Bogen indeholder 21 illustrerede kapitler. Der er i alt 52 sider, der skildrer miljøet i den hyggelige Smallegade. Den beskriver hvorfor Godtfred blev dyrehandler, og hvordan han og hans kone Sonja får butikken fyldt op med 20 forskellige dyrearter. Bogen handler også om Mustafa der har en kiosk, og Slikmutter som har en slikbutik.

1 stk. kuvert indeholdende laminerede ark med de 20 dyregrupper - 210 dyr i alt, som skal klippes ud med saks. Der er hæftemasse til at sætte dyrene fast på planchen med. Uden på kuverten er der en klippeanvisning.

1 stk. lamineret planche med Godtfred stående ved sin disk – mål 23x42 cm. På disken er der tegning af forskellige ting, som kan købes i Godtfreds Dyrehandel.

1 stk. lærerens kopimappe med bl.a. vejledning og forslag til værkstedsaktiviteter, materialeidéer, forældrebrev og evalueringsark. 21 forskellige A4 farvelægningsark med illustrationer fra bogen. "Vidste du at " kopiark med farvelægningstegninger af dyrene i Godtfreds Dyrehandel. I mappen er der værkstedsidéer som kan bruges over hele skoleåret.

1 stk. CD med indtaling af hele bogen om Godtfreds Dyrehandel - i alt 80 minutter

1 stk. CD med sange, rim og historier der indeholder matematiske grundbegreber.

Materialet er udviklet af læringsstil konsulent Alice Darville og Rud Bostrøm

Alder 5+

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også