LESYRE

1.975,00  m/Moms
(1.580,00  u/Moms )
Lager: På lager
Hurtig og fleksibel levering
30 dages returret
Skoler/intitutioner kan betale pr faktura

LESYRE er et unikt PC-program, som hjælper dig med fremstillingen af mange forskellige læringsstilsværktøjer til elever, der lærer på forskellige måder. Herved opnår du ikke blot én, men to meget store fordele:

  1. Hvis du aldrig har lavet den slags materialer før, får du nu 10 forskellige materialetyper til din rådighed, som du måske aldrig var kommet i gang med.
  2. Hvis du er vant til at lave den slags materialer, kan du nu gøre det meget hurtigere og derved spare op til 85% af den tid, det normalt tager.

Først beslutter du emne og faglige mål. I PC-programmet skriver du fx blot et antal spørgsmål med tilhørende svar, hvorefter computeren gør arbejdet – effektivt og tidsbesparende. Du behøver ikke engang at tænke på opmåling og design af materialer – de genereres automatisk i PDF-filer i det rette format. Du skal blot udskrive, klippe ud samle (og evt. laminere).
Du kan skabe op til 10 forskellige læringsstilsværktøjer med samme input. 3 andre unikke værktøjer kræver en mindre omskrivning af dit input. Du kan også vælge mellem forskellige mønstre, når du fremstiller de forskellige produkter.
Du bestemmer selv arten, udformningen og sværhedsgraden af dit materiale. Og du bestemmer selv, hvordan opgaverne skal løses fx:

  • Spørgsmål skal kobles til svar
  • Billede skal kobles til ord/frase
  • Ord skal kobles til ord
  • Ord skal kobles til billede
  • Billede skal kobles til billede m.v.

Hvis du har mange spørgsmål/svar, kan det være, at der kræves mere end ét enkelt værktøj af den valgte type (fx 2 eller 3 viklekort) for at give plads til alle opgaverne.

Visse af materialerne inviterer til at blive udskrevet på en farveprinter. Andre kan med fordel udskrives på farvet papir. (Se eksempler herunder)
Programmet indeholder skabeloner, hjælpefunktioner, eksempler og vejledninger.

Programmet kan bl.a. automatisere fremstillingen af følgende overvejende taktile værktøjer med dine opgaver, se opgaver her