Matematik i Måneby

149,00  m/Moms
(119,20  u/Moms )
Lager: Varen vil være på lager 10/02/2013
Hurtig og fleksibel levering
30 dages returret
Skoler/intitutioner kan betale pr faktura

Matematik i Måneby er et matematisk spil, som foregår på Guloppernes planet, hvor der er smukke bjerge, farlige kløfter og ulmende vulkaner. Gulopperne skal bruge hjælp til at bygge en ny by. Det er spillerens opgave at hjælpe med byggeriet og alle de matematiske beregninger, der skal til undervejs. Vismanden hjælper til, hvis man har brug for det.

Børnene skal hjælpe med at opføre en rumkoloni fra bunden af, og det kræver matematisk snilde, hvis byen skal blive så flot som muligt.

Når børnene har løst en opgave, bliver en bygning opført på byggepladsen. Bygningens udseende afspejler svarenes rigtighed: Det bliver til en stor og detaljeret bygning ved fejlfri opgaveløsning, og en lille, beskeden hytte  hvis spilleren har haft mange fejl. Man kan altid vende tilbage og forbedre bygningen ved at forbedre opgavebesvarelsen.

Matematiske områder

Alle steder skal spilleren løse forskellige matematiske opgaver og problemer for at komme videre med byggeriet af månebyen.
Blandt opgaverne er træning i de fire regnearter, geometriske former, areal og rumfang, brøker, procentregning og ligninger, blot for at nævne et par stykker. Opgaverne varieres af en tilfældighedsgenerator, som automatisk tilpasses efter den valgte sværhedsgrad/klassetrin.

Det tager tid at nå igennem programmet, men spillerens position kan gemmes et valgfrit sted på computeren, inden programmet lukkes. Spilleren får derved mulighed for at fortsætte spillet, når han eller hun igen skal i gang med at arbejde med det.

Aldersgruppe: 7-14 år (1. - 6. klassetrins opgaver)

Virker kun på Windows.